en 13-årig pojke och hans bästa kompis som är en 28-årig hund

Tjena!
Jag är lite sjuk idag, tror jag håller på att bli det i alla fall :/ Men men, man ska inte hänga läpp för det.
Idag var en ganska kul men värdelös dag. Kom till skolan, åt lunch på direkten, soffhäng, tipspromenad, vann tipspromenaden, gick hem. Bör ju tillägga att tipsrundans pris var en biobiljett vilket alltid uppskattas!
Jag lyckades se fem av åtta filmer under biosommar, det var ju meningen att jag skulle ha sett alla men Bridesmaids tror jag ingen vill se med mig och det är lite pinsamt om jag skulle se den själv, Kung Fu Panda 2 går bara på svenska och i 3D så det vägrar jag, Kronjuvelerna är inte så himla lockande heller.
Lär väl sluta med att jag laddar ner dom sen... Tack SF! Närå, jag tror att det går jävligt bra för dom eftersom att alla älskar film och 3D-filmer drar in asmycket cash, så alla vinner!
Såg en film idag som heter Paul. Inte att rekomendera. En film jag däremot kan rekomendera är Super med Rainn Wilson och Ellen Page.
Såg den för nån vecka sen och tänkt jävligt mycket på den. Den är inte djup eller nånting, bara jävligt underhållande och rolig. Det är lite samma tänk som Kick-Ass, att någon försöker att bli en superhjälte i "verkligheten". Fyra.
En TV-serie jag kan rekomendera är en tecknad serie som heter "Adventure Time with Finn and Jake som handlar om en 13-årig pojke och hans bästa kompis som är en 28-årig hund.
Det som gör den här filmen så extremt bra är att alla är glada HELA tiden men det ligger ändå alltid en aggression hos Finn som tycker att det bästa som finns är att slåss och vara en hjälte.
Det var det här avsnittet som min brorsa visade mig och jag var fast på en gång för det är så jevla bra, så har du tid och lust, be me guest och se det:
Jag kanske ska flytta till Marko en månad with les gunslingers. Lär bli kul om det blir av.
Redan igår som var första dagen i skolan så drog jag igång att vilja se en film om dagen eftersom att då såg jag Jackass 3D (tvåa). Idag blev jag sugen på att se mer film då Paul var en besvikelse så jag ska se en fransk svartvit film nu, Breathless heter den på engelska och À bout de souffle heter den på franska. Hoh hoh hoh!
Värt att nämna är att det är den första filmen som på riktigt använde sig av jumpcuts och var tillsammans med två andra filmer med att dra igång franska vågen.
Ah, shit asså, jag måste se fler såna filmer och bli lite svårare. Jag vet inte om jag har nämnt det men till hösten är det polotröja och kavaj som gäller för mig. DEEEEEEEEEEEEEEEEEEP!
Nämen vad gör man inte för att sticka ut genom att inte göra det?
wow!
Jag lyssnade på Serge Gainsbourgs Je T'aime Moi Non Plus och insåg vilket erotiskt språk franska är. Egentligen känns det som att alla språk förutom svenska är det. Kanske inte erotiska, men bara 1000% sexigare. Om jag minns rätt så påpekar Filip och Fredrik det under en intervju med Victoria Silvstedt. Filip säger ocharmiga raggningsrepliker som "får man köra in bussen i garaget?" och Victoria säger nåt på tyska som är imponerande hur sexigt det är.
"Etes-vous autorisés à conduire dans le bus dans le garage?" Är "får man köra in bussen i garaget?" men det är så otroligt mer erotiskt på franska. Jag önskar verkligen jag kunde detta vackra språk. Spanska i all ära, det låter så glatt och trevligt, men franska är mer dominant men lugnande. Oooh lala.

jaja, nog om det, så länge man är sig själv så ordnar sig nog allt :)
Nä nu vet jag inte vad jag ska skriva... Ses.
Asså, bara en footnote här, vad är grejen med Expekt-reklamerna i Spotify? Horrible!

Huzzah!

Yo, what up in the hood all y'all swaggers n queens?
Den här veckan har varit aslame eftersom att jag har jobbat. Det var kul för jag fick en ny vän, men det säger jag inget mer om.
Jag längtar till skolan eftersom att jag slipper jobba då. Sommarlovet har varit helt ok. Jag skulle ge det en trea av fem. Det var varken sämre eller bättre än förra året. Jag skrev en lista på saker jag ville göra men nu hittar jag den inte. Jag tror att jag i vilket fall inte hann med så mycket. Tråkigt, men det betyder att det bara kan bli bättre nästa år ;)
Jag längtar till att skolan slutar men jag kommer ändå att se fram emot det här året. Som sagt så var tvåan ett living hell, but man I went to hell and came back, n I'm ready to rawk some more.
Trean kan bara bli bättre än tvåan alltså och det är bra. Livet kan bara bli bättre nu! Huzzah! Under detta år kommer jag att skapa mitt alster som man kommer att minnas mig för, mitt slutprojekt. Eftersom att jag bara har estetiska ämnen i trean och lallar runt resten av tiden så har jag tagit ett grymt tungt men grymt kul slutprojekt. Jag kommer att göra en film med tio musikvideor som bildar en film.
All musik kommer att vara av ingen mindre än David Bowie. Han är bäst och jag älskar honom. Jag är kär i honom och om jag fick chansen hade jag hånglat med honom, i alla fall under Ziggy-åren.
Jag har en sån jävla bra känsla inför mitt projekt att jag faktiskt inte annat än kan se fram emot trean.
Jag ska skriva mer sen men jobbar nästsista dagen på sommaren imorgon så jag måste äta nudlar nu och sova. Godnatt och sov tight.

"Sikken tur hörrödudu!"

Hej och välkommen till min nya blogg.
Jag borde ta upp resten av historien som jag redan påbörjade på http://tigerpojkarna.blogg.se/ alltså min vecka som har varit.
Moving on. Jag och Marko Svart satt alltså backstage och skulle gå på om fem minuter, inget var planerat överhuvudtaget. Vi stod bakom scenen iklädda våra asballa kläder och hade våra syntar med oss som vi inte hade fått bestämma var dom skulle stå eller soundcheckat, hade vi fått lite mer koll så tror jag att hela giget hade gått mycket bättre, men men.
Dom ställde ut våra instrument och mikrofoner och vi var redo att gå ut. Presentarören sa att vi kunde gå ut och så började det.
Fuck. Shit. Horsepiss.
Jag ställde mig vid min synt och kollade ut mot publiken som bestod av några av våra vänner (ex. Edwin, Theo och Adam, respect till dom) och några andra runt staketet vid scenen. Alltsom allt skulle jag tippa på att hundra personer var intresserade av vårt band, Sex Effect.
Marko drog igång datorn och vår musik började. Blev nervös.
Pallar inte skriva i detalj så allt jag kan säga är att vi sjöng falskt, jag hade både fel intställningar på min synt och spelade fel, vi kunde inte texten och sjöng därför fel och dåligt. Giget var alltså misslyckat. MEN, å andra sidan, hur många har haft sitt första gig på stora scenen i Kungsan på Pride? Inte många skulle jag tro, rent logiskt sätt är det idiotiskt eller nåt, men jag stirrar idiotin i ögonen och övervinner den.
Jag är glad att jag gjorde det och efteråt insåg jag hur extremt lite jag bryr mig om vad andra tyckte om hur det gick och vad andra bryr sig om mig.
Vi gick backstage och jag tror att han som lät oss spela typ var fett sur för att det gick så jävla dåligt.
Whatever dude! Han var ändå fett dryg och stressad.
Vi gick till vårt omklädningsrum och bytte om till normala less-awesome kläder tills vi blev utkörda av vår indiska betjänt som hade fixat delikat lasange tidigare.
Mmm mm mm! Backstagemat!
Anyhow, resten av kvällen satsade vi på att dricka oss fulla och det tycker jag att vi lyckades med. Markos bror och kompisar försökte få oss att må bättre genom att säga att vi hade uppträtt bra. Självkänslan behölls kvar på samma nivå dock.
Kommer vi att splittra Sex Effect? Fuck no. Vi har flera helt störda men helerious idéer på konceptalbum som jag skulle döda för att få genomföra. Jag tror att problemet med Sex Effect ligger i att jag inte kan spela nåt instrument och är inte alls musikalisk. Att vi gör musik med programmet Reason som gör att det låter oprofessionellt. Att vi inte äger några syntar med schyssta ljud eller att vi har övat att uppträda live. Vi hade ju som sagt inte övat mycket alls, typ sex gånger tops innan vi faktiskt skulle uppträda. Det satt alltså inte.
Det som gör Sex Effect så jävla bra däremot är att Marko vet vad vi håller på med musikaliskt och att vi har bra idéer och att vi är awesome. Theo tycker vårt uppträdande var lökigt och det har han säkert rätt i. Min mamma sa att eftersom att vi är så pass heterosexuella så finns det ingen anledning i att spela på att böga sig. Jag hade inte ens tänkt på det men det är helt rätt.
Nog om Sex Effect. Jag tror att det kommer att ligga på hyllan i några veckor tills vi har lust igen.
Okej, så tillbaka till Pridefestivalen. Vid det här tillfället höll dom typ på att stänga, jag var full och trött och vi (jag, Edwin, Marko, Adam och Theo) skulle åka hem. Vi gick tillsammans till nattbussarna vid TC och min buss mot Norsborg stod där som jag direkt hoppade på. Frågade busschaffisen (som värt att nämna var asiat) om denna buss gick till Mälarhöjden. "Jajamensan!" "Sikken tur hörrödudu!". Satte mig på platsen närmast ingången if you know what I mean och somnade vid Örnsberg, två stationer innan Mälarhöjden.
Vaknade lite senare och tittar ut genom fönstret och ser stora bokstäver där det stod SKHLM- Skärholmen Centrum.
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trots att jag visste att vi hade åkt förbi Mälarhöjden för ett tag sen var jag tvungen att kolla med asiaten.
-Vi har åkt förbi Mälarhöjden va?
-Ja, det har vi. Vadå, skulle du av där eller?
-Ja, hur kan jag göra nu?
-Jag får se, jag kanske kan skjutsa dig sen, jag har ändå tid sen.
-Det vore jätteschysst!
För att göra en lång historia kort var mannen så snäll att han först körde hela vägen till Norsborg, lät alla gå av, släckte ljusen och körde sen på motorvägen till Mälarhöjden där jag fick gå av. Tack, vem du än var.
Vi hade lite deep descussion som man bara kan ha klockan två på morgonen en onsdag med en busschaufför i förorten. Han hade blivit mobbad som ung för att han var asiat men tränat kampsport, ofc, så om nån gjorde nåt slog han dom. Han sa att han var snäll mot dom, men att om nån var dum slog han dom. Cool dude.
Han frågade vad jag gjorde och jag sa att jag ville hålla på med film. Han hade typ jobbat natt på nåt ställe så han hade sätt mycket film han också.
Han frågade mig vad jag gillade för filmer och jag svarade för första gången ärligt vad jag gillade.
-Jag gillar såna här rise to fame-filmer. Typ nån som börjar från ingenting och som jobbar sig upp och blir bäst och shove it all i allas ansikten.
-Ah, typ Greven av Monte Cristo, har du sett den?
-Ja, det har jag, typ så.
Min blogg heter Rise and Fame eftersom att jag vill resa mig upp och brilijera för världen. Jag vet att jag har mer att erbjuda än vad jag har gjort hittils. Nu är jag fett lame och jag vill se mig själv som cool. Det här är resandet från ingenting som sedan kommer att göra mig känd. Hoppas jag. Jag håller ingen koll på vem jag är om jag inte skriver ner det och det måste jag göra regelbundet annars kommer jag ingenvart. När jag var i USA skrev jag blogg (http://ibadass.blogspot.com/) och då visste jag vem jag var. Nu har jag inte gjort det på ett tag förutom på fredagar men det har ju varit helt värdelöst om jag inte gör det regelbundet och skriver om bullshit-grejer.
Asiaten var helt enkelt Buddah, Jesus, Mohammed, Shiva, Moses och Gud i samma person som gjorde en Inception på mig. Detta är ett tecken.
Moving on. Kom hem, somnade och vaknade för att gå till jobbet.
Onsdag: Nothing.
Torsdag: Blev full som fan, riktigt bra dag även om jag inte borde tycka det.
Fredag: Decent dag. Marko raggade upp en kille som var en riktig 14-årig douche bag, det blev bråk när han insåg att Marko inte var homosexuell och Adam fick all skit.
Lördag: Sista Pride-dagen. Decent. Pride-paraden var kul att se. Jag blir seriöst rörd och vill gråta av att se hur glada alla är. När alla applåderar för dom som har tejp på munnen  så är det fett powerful, sen blir jag alltid jätteglad att se Stolta Föräldrar, gråter av glädje (och kanske lite av sorg) inombords.
När det började regna vid Slussen där jag och mamma såg paraden gick vi till Taco Bar på Medis eftersom att Slussens var fullt.
Bra dag, drack mycket men blev aldrig full. Waste of money, det blir så ibland.
Söndag: Jobbade (som jag förstås gjort dom andra dagarna också). Kom hem, vilade. Såg Cars 2. Tvåa, jag faktiskt skrattade på två ställen men som helhet var den inte så värst bra. Glad över att ha sett den däremot.
Insåg i kön till bion att jag har sett alla Pixarfilmer förutom WALL-E på bio. Men då var jag i USA och kunde typ inte, så jag streamade den istället med pisskvalitet. Fyra.
Ja, det var välan min vecka. Jag återkommer säkert senare med random thoughts istället för att snacka igenom en hel vecka med bara en bild på en lasange.
Ciao!
Juste, det regnade idag. Jag älskar regn.
Dagens humörbild:
Innan bion.

RSS 2.0