Sen gymmade jag och Simon. Kul.

!HEJ!
Inte skrivit på evigheter men det finns en anledning till det. Jag har nämnligen tillsammans med Adam och Edwin varit med Marko i hans pappas lägenet när han har varit bortrest i typ tre veckor.
Det har varit väldigt kul och givande eftersom att det är sällan man får vara ensam med tre andra dudes i en lägenhet. Vi har för det mesta bara spelat NES och tittat på TV, men trots det har det varit väldigt kul. Jag är ändå glad att vara hemma eftersom att man bara är det för att man upskattar mer saker då.
Vi hade t.ex. inte något internet där vilket var ganska lame. Men när man tar bort en självklarhet från livet måste man göra något annat i stället, typ se på TV och spela NES. Jag minns att det jag gjorde innan jag upptäckte Facebook, nedladdad film och internet i största allmänhet så var det TV som gällde.
Eftersom att jag inte hade så värst många kompisar i grundskolan så kom jag hem, slog på TV4+ (som nu byter namn till sjuan) och kollade på Batman från 60-talet. 
Fuck yeah!
Efter det kollade jag alltid på MTV för att det var hippt. TV 6 kom i nästan samma runda vilket betydde att det var Simpsons och sen kom Family Guy vilket var kul för då hade man något att göra från 20-21.
Jag mådde inte bra under den här tiden kan vara ganska värt att tillägga.
Min dator hade Windows XP men den var skitdålig ändå. Min brorsa lärde mig hur man ladda ner och den första filmen som han fixade till mig var Click från 2006 med Adam Sandler. Jag var alltså 14 år.
Ja, vad vill jag säga med det här? Jag vet inte. Jag vet bara att så fort man inte har något att göra så ersätter man det med något annat. Ibland önskar jag att jag inte hade någon dator, TV eller tja, jag kommer inte på något annat som fullt tillfredställer mina needs. Så TV och dator borde jag slänga ut för att kunna göra nåt annat. Å andra sidan måste jag ju få information på något sätt thus, internet är bäst.
Hmm. Bara av att skriva det här gör mig sugen att slänga ut TVn och datorn i regnvädert där dom kan ligga och rosta sönder.
Men Fred, varför vill du inte ha kvar det som tillfredställer ditt liv? Bra fråga. Jo, för att det är då som jag tror att jag kan vara mig själv. Idag var jag och hämtade upp Edwin och Theo med Simon från biblioteket för att vi skulle gå på bio sen (kommer till det sen). För det första är biblioteket typ världens bästa ställe och jag tror att bibliotikarien Britt-Marie (no shit, hon heter så) känner igen oss för att vi går dit så ofta och läser eller spelar spel. Idag skrev vi upp oss för att börja rollspela och det kommer bli supertrevligt näst nästa vecka eller när det blir.
Anyhow. Jag tog med mig ett gratis seriealbum som heter TILT från Galago därifrån som jag kunde läsa på vägen hem sen eftersom att jag inte hade några hörlurar med mig och att ta med mig albumet var det bästa jag kunnat göra för att det var helt briljant.
"Seriealbumet Tilt

Ett helt seriealbum med alla möjliga och omöjliga aspekter på alkohol och narkotika? Utifrån serietecknarnas egna personliga berättelser har vi fångat glimtar ur verkligheten. Med en smart blandning av humor och allvar hoppas vi väcka några tankar och få läsarna att tänka till.

Antologin är ett samarbete med Galago och medverkande tecknare är, Henrik Bromander, Sara Granér, Fabian Göransson, Nina Hemmingsson, Marcus Ivarsson, Stina Hjelm, Nickan Jonasson, Loka Kanarp, Martin Kellerman, Lina Neidestam, Sofia Olsson, Hanna Petersson och Joakim Pirinen."

Så beskriver dom sig själva och det var en serie som fick mig att tänka så pass mycket att jag fick en hel del mer sympati för trasiga människor än vad jag redan har. Här finns det på Flickr http://www.flickr.com/photos/plankanu/3521929269/in/set-72157617909360633/ men om du är mer intresserad så finns albumet på Medborgarplatsens bibliotek.
Anyhow. Det jag vill komma till är att om jag inte har någon TV eller dator så måste jag tvinga mig själv till att göra andra saker. Vilka människor är det man tänker på i slutändan? Vilka är det man bryr sig om?
Jo, det är de som alltid har något för sig. De som är intressanta och gör något. Inte dom som sitter framför datorn eller TVn och klickar bort sina liv. Jag vill inte bli en sån person mer än vad jag redan är. Jag vill inte vara en moralfacist som säger att man inte få ha roligt, jag säger bara att jag själv kommer att få det kuligare om jag fuckar allt med en skärm och börjar leva istället. Imorgon är jag ledig och då borde jag börja mitt nya liv utan skärmar. Jag vill göra det som jag tycker är roligt. Jag måste limitera mig själv till det som utvecklar mig istället för det som gör mig lam och hjärndöd. Jag måste spräcka min bubbla (hur klyschigt (stavning?) det än låter. Jag vill inte sitta framför en skärm om 30 år ensam och undra varför ingen hälsar på mig.
Mina begränsningar när det gäller datorer får vara att jag inte får använda det förutom:
1. Bloggning. Jag kommer att blogga betydligt mer nu eftersom att jag måste berätta om mina upptåg och nu när jag har internet.
2. Manusskrivande. Jag har för många idéer för att inte få använda dator här.
3. Skolarbete och nödvändig research.
4. Nedladdning av film och TV-serie och filmtittande.
Jag tänker inte skriva facebook här. Jag får gå in där när jag ska göra reklam om min blogg, men annars är det en gång i veckan som gäller.
Så, Fred, vad ska du göra nu då när du inte har något att göra? Jadu, det får väl bli lite TV-tittande för det sa jag inget om.
Hehehe. Nedå. Det är 0-tolerans för TV för min del. Jag antar att det är en del grejer jag kan göra när jag inte har något att göra. För det första är det scoring some hawt chicks. För det andra är det att försöka få ihop skolarbetet som jag inte har någon koll på direkt. För det tredje måste jag gymma för att bli fit så att jag kan score some hawt chicks. För det fjärde borde jag läsa mer. För det femte måste jag hitta mig själv. För det sjätte måste jag socialisera mig mera (det rimmar) för att hitta mig själv. För det sjunde måste jag skriva ner allt i mitt huvud. Jag kan inte riktigt skriva mina darkest secret här eftersom att det hade bara blivit dåliga konsekvenser, eller hade det det? Jag vet inte. Vi får se.
I alla fall, (ska snart avrunda det här) idag var en väldigt nice dag. Vaknade av mig själv klockan 11 och läste ett sms av Simon som frågade om jag var på att gymma. Shore thing bebe! skrev jag inte tillbaka men nästan eftersom att jag var på att gymma.
Kastade i mig lite gröt och såg ett avsnitt av Adventure Time. Kul. Sen skyndade jag mig med två väskor och en tung kasse till T-banan. So much for having skilda föräldrar och måste transportera all skit med sig. jaja, nuff bout dat.
Kom till skolan i tid.  Hade religion och historia. Chilla dazen, makin' history. Snap.
Sen gymmade jag och Simon. Kul.
Sen mötte vi Theo och Edwin och såg Submarine som var asbra.
*SPOILER* (Eller kanske inte, men första repliken var så jävla bra att jag måste skriva den här.)
“Most people think of themselves as individuals, like there’s nobody on the planet like them. This motivates them to get out of bed, eat food, and move around like nothing’s wrong. My name is Oliver Tate."
Är det nåt jag verkligen älskar är det att i första repliken så presenterar sig huvudkaraktären sig med sitt fulla namn, love it!
Anyway. Jag älskade verkligen den här filmen, trots att jag gav den en fyra så var den riktigt bra. Jag relaterade starkt genom hela filmen, inte bara med karaktären men också med miljöerna och allt annat. Fin känsla i sin helhet och det är typ såna här filmer som jag vill göra i framtiden. Jag kan ju tipsa om The Squid and the Whale redan nu som är snäppet bättre. At the brink of being a femma precis som denna film. Men The Squid and the Whale har jag gråtit till varje gång jag sett den för att den är så jävla bra, vilket jag tror jag har svårt för att göra till den här.
Orkar inte skriva mer, men ingen orkar säkert läsa mer heller.
Ser fram emot min lediga och skärmfria dag imorgon, kommer att bli intressant!
Ses.

Kommentarer
Postat av: Simp da pimp

like

2011-09-15 @ 11:42:13
Postat av: Simp da pimp

fin serie!!!! like! <3

2011-09-15 @ 11:50:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0